5074Je kunt bij mij terecht met vragen over: ‘Hoe kan ik weer met energie en plezier functioneren?’, ‘Past mijn baan nog wel bij wie ik ben?’, ‘Hoe vergroot ik mijn meerwaarde of die van mijn onderneming?’ Dagelijks maak je keuzes in in je persoonlijke en professionele leven, maar vraag je je wel eens af welke gedachten en overtuigingen bepalend zijn voor wat je nu doet, of juist (nog) níet doet? En wat daarvan het effect is op jou en je omgeving: brengt het je dichter bij je doel, of belemmert het je? Naast persoonlijke coaching en loopbaancoaching geef ik training en coaching op het gebied van ondernemerschap, voor startende zzp-ers en studenten. Bovendien begeleid ik op het gebied van sociale acceptatie in onderwijs, sportverenigingen maatschappelijke organisaties (rondom o.a. LGBT-doelgroepen). Ik heb ruime werkervaring als interim manager, ICT-projectmanager en coach/trainer binnen de overheid en het bedrijfsleven.

Zo werk ik: Het beste in jezelf naar boven halen en laten groeien – dat vraagt moed, zelfreflectie en oefening. Eén ding is zeker: alle benodigde antwoorden zitten al in jou. Ik begeleid je deze te vinden, zodat je effectieve keuzes kunt maken die bij jou passen en jou dichter bij jezelf en jouw doelen brengen. Iedere persoon is uniek en dit geldt ook voor elke coachvraag. Mijn kracht is om nabij je te zijn. Doelgericht, en altijd afgestemd op jouw individuele behoefte.  Ik luister met oprechte aandacht, houd je een spiegel voor, geef je liefdevol en met scherpte en humor terug wat ik ervaar, en deel mijn visie daarop als dit aan de orde is. Altijd met als doel om jou in beweging te brengen en je dichter bij jouw doelen en missie te laten zijn. Alles van jou mag aanwezig zijn en ik zal je uitdagen om jezelf werkelijk te tonen. In dit contact kunnen gedachten, gewoontes en overtuigingen naar voren komen waarvan blijkt dat ze jou belemmeren, of nu niet meer dienen. Je leert om je oordeel over jezelf uit te stellen en daar nieuw, versterkend gedrag en gedachten bij te ontwikkelen. In mijn werk als coach maak ik gebruik van o.a.: NLP, RET, Voice Dialogue, Transactionele Analyse, systemisch werk, creatieve werkvormen en Business Model You®. De ingezette interventies zijn altijd ondergeschikt en dienend aan het persoonlijke proces van de cliënt.

Anderen over Nico: “Nico doet de dingen net iets anders en juist deze eigenschap maakt dat hij niet de zoveelste coach is, maar iemand die jou op verfrissende manier kan helpen om vooruit te komen. Ik kan Nico als coach dan ook van harte aanbevelen.”

“Nico raakt mensen, maakt dingen bij ze los en weet ze daarna uitstekend op te vangen. Hij is vakkundig, weet waar hij mee bezig is en doet zijn werk met passie, compassie en plezier.”

“Nico daagt je steeds weer uit om tot de kern te komen. Hij is daarbij integer, eerlijk en zonder oordeel. 
De coachgesprekken en de praktijkoefeningen hebben een blijvend positief effect in mijn dagelijks leven”

“De ondernemersbegeleiding was voor mij heel inspirerend! Ik heb de manco’s gevonden waarom ik zelf niet op gang kwam. Nu heb ik focus en weet ik waarmee ik aan de slag ga.”

Mijn opleidingen & certificeringen

  •         Beroepsopleiding tot coach (EQA) (Alba Academie)
  •         NLP Practitioner (Smara Siddhi, Instituut voor Communicatie en NLP)
  •         Karakterstructuren (Smara Siddhi, Instituut voor Communicatie en NLP)
  •         Master/trainer Business Model You ®
  •         Professioneel Interim management (Nyenrode)
  •         Informatie Analyse (Haagse Hogeschool)

Afspraak plannen:

Kijk direct in de agenda wanneer Nico beschikbaar is voor een gratis oriëntatiegesprek »