Coach AnnetteJe kunt bij mij terecht met vragen over: “Het maken van belangrijke keuzes: Welke studie/baan past bij mij? Hoe kan ik mijn kwaliteiten en talenten maximaal inzetten? Hoe krijg ik (weer) plezier in mijn werk? Hoe kan ik mijn droom realiseren? Loopbaancoaching is één van mijn specialisaties. Het resultaat is een energiegevend toekomstperspectief. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling: Hoe doorbreek ik hardnekkige patronen in mijn gedrag? Hoe verander ik mijn communicatie? Waar krijg ik energie van? Met NLP en communicatietechnieken krijg je meer zicht op de werking van jouw gedrag/communicatie en kun je oefenen met ‘nieuw’ gedrag. Je zet jezelf in beweging en, actie = reactie, je krijgt een ander resultaat! En als ‘coachend leidinggeven’ jouw stijl is, kan ik je ondersteunen om dit verder te ontwikkelen. Ook op dat gebied heb ik veel expertise.”

Zo werk ik: “Mijn aanpak is erop gericht om jouw zelfoplossend vermogen te stimuleren. Zelfkennis en zelfvertrouwen zijn hiervoor belangrijke ingrediënten. Je leert jezelf beter kennen en weet beter wat je wilt. Ik sluit aan bij jouw coachvraag en biedt een benaderingswijze waardoor je in beweging komt. Uitgangspunt is dat jij de regie hebt over jouw keuzes. En dat je er na het traject zelfstandig mee verder kan. Met als resultaat dat je de door jouw gestelde doelen gaat bereiken, met gebruik van al je mogelijkheden.”

Anderen over Annette:

  • “Annette is great because she is very straight and direct. She mirrors me so that I can see how the others perceive me. Very professional and patient and ready to tailor make the sessions according to my needs.”
  • “Annette luistert goed, ze onthoudt wat er is besproken en komt daar op relevante momenten op terug. Ze analyseert goed en heeft een prettige nuchterheid. Ze creëert een open en prettige sfeer.”
  • “Annette is inlevend, empathisch, geduldig, prettig en in staat om veel diffuse informatie te vertalen naar een kernachtig en treffend persoonlijk profiel.
  • “”Annette luistert goed en ze onthoudt ook wat ik zeg. Ze is erg betrokken en stelt de goede vragen, denkt goed mee en geeft ook waardevolle handreikingen waarmee ik verder kan. Verder is ze precies en flexibel.”

Mijn opleidingen en certificeringen: “Ik ben gecertificeerd Loopbaancoach, Master Practitioner Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Communicatietrainer. Naast een universitaire opleiding heb ik veel werkervaring in de sectoren Techniek, ICT en Onderwijs, onder andere in leidinggevende functies, als accountmanager en als loopbaanadviseur.”

Afspraak plannen: Kijk in de agenda, plan uw route en email annette@gortcoaching.nl