Senior Coach Judith

Dit is Judith: effectief, integer, betrokken, resultaatgericht
Doelgroep:
 middelbaar en hoger opgeleiden in bedrijfsleven, overheid, zorg en onderwijs
Specialisaties: stress, burn-out, energie, work/life-balance, persoonlijke effectiviteit, communicatie, emotionele intelligentie.

Je kunt bij mij terecht met vragen over: “Balans: Voel je je afgedraaid, uitgeblust, opgebrand van het werk? Ben je oververmoeid, slaap je slecht, heb je last van negatieve gedachten of een overvol hoofd? Vraag je teveel van jezelf, leg je de lat te hoog voor jezelf of voor je omgeving? Misschien ervaar je door ziekte of nare gebeurtenissen in je leven te weinig energie en wil je je energie weer opbouwen?

Persoonlijke ontwikkeling: Wil je graag effectief en succesvol zijn op het werk?
Heb je vragen over je functioneren op het werk? Zoek je inzicht in je manier van communiceren, je persoonlijke effectiviteit, zelfvertrouwen of emotionele intelligentie?

Voor deze vragen ben ik graag je gesprekspartner. Je komt in je kracht, je gaat lekker in je vel zitten en weer genieten van je werk en het leven.”

Zo werk ik: “Het gratis oriëntatiegesprek is bij mij vaak diepgaander dan mensen in de eerste instantie verwachten. Tijdens dit gesprek leg ik op vriendelijke wijze de vinger op de pijnlijke plek, bespreken we de coachdoelen en het aantal sessies wat we nodig zullen hebben. Afhankelijk van je coachvraag zal dat tussen de 5 en 10 gesprekken zijn die anderhalf uur duren.

Besluit je om met mij in zee te gaan dan vul je het GORTcoaching intakeformulier in en een korte test om de coaching meetbaar te maken. Dan gaan we doelgericht aan de slag! Ik help je het stuur van jouw leven (weer) te vinden zodat jij een nieuwe richting kunt gaan bepalen. Praktische huiswerkopdrachten helpen je om met zelfvertrouwen de nieuwe weg in te slaan.

Ik zet verschillende methodes in zoals NLP, Voice Dialogue en Oplossingsgericht coachen zodat jij snel je doelen bereikt. Mijn nuchtere kijk op het leven in combinatie met mijn toewijding aan non-dualiteit en mindfulness zullen jou inspireren om op een positieve manier veranderingen in je werk en in je leven aan te brengen.

Ik beloof je inzicht in je bronnen van inspiratie, motivatie en kwaliteiten. We kijken samen naar je manier van denken, voelen en doen. We onderzoeken je waarden en overtuigingen. Je leert kijken naar je houding, je manier van functioneren en communiceren.
Je gaat praktisch kijken naar de invulling van het leven van alledag, hier en nu, thuis en op het werk, naar de keuzes die te maken zijn….”

Mijn opleidingen & certificeringen

 • Bachelor Communicatie
 • Post-hbo Coaching
 • Senior Practitioner Coach NOBCO/EMCC
 • Oplossingsgericht Coachen
 • Chronische Stress Revearsal
 • Voice-Dialogue
 • Masterclass E-coaching
 • Yin Yoga Teacher Training
 • Emotioneel Evenwicht
 • Stresshantering
 • Gedragsflexibiliteitstest
 • Vragenlijst Stressklachten

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Judith beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Judith biedt coaching aan op de volgende manieren:

Naast het persoonlijke een-op-eencoachgesprek biedt Judith coaching aan op de volgende manieren:

 • Wandelcoaching
 • Yin yoga coaching
 • E-coaching (Skype of e-mail)

Testimonials over Judith

Goed luisterend oor. Goed kunnen onderbouwen hoe bepaalde zaken in elkaar zitten. Toont begrip en kan heel goed herleiden waar de oorzaak van iets zit. Haar rustige en zachte kant in het coachen ervaar ik als zeer prettig.

Judith luistert goed en spreekt geen oordeel uit. Ze laat mij zelf tot inzichten komen die ik leer voelen en uitspreken.

Judith was werkelijk begaan met mij. Ze luistert heel aandachtig en empathisch maar is tegelijk enorm ter zake, windt nergens doekjes om en heeft me op die manier elke sessie opnieuw in de spiegel laten kijken. Zo kreeg ik niet alleen inzicht op dingen die ik niet over mezelf wist, maar aansluitend daarop ook tal van praktische adviezen om daarmee om te gaan.

Zeer aandachtig luisteraar en observator, geeft erg goede samenvatting van wat ze ziet of ziet gebeuren bij mij. Heeft me veel prettig verwoorde feedback gegeven over m’n blinde vlekken én hele concrete tips (waar ze netjes akkoord voor vroeg) waardoor ik m’n werksituatie kan verbeteren. Prettige, hartelijke en kundige gesprekspartner.

Judith weet de juiste snaar te vinden èn ook te bespelen.

Doortastend, op een vriendelijke manier confronterend. Humor en goed aansluiten bij wat de coachee nodig heeft. Ze zet meerdere methoden in om resultaat te bereiken. Resultaatgericht. Niet oordelend. Weet een goede werksfeer te creëren. Maakt verschillende belangen duidelijk zonder een kant te kiezen om meer perspectieven te laten zien.

Beschikbaarheid van coach Judith

Klik op het tijdstip dat u uitkomt en vraag uw gratis oriëntatiegesprek met Judith aan. U krijgt direct per e-mail een bevestiging. U kunt in het aanvraagformulier ook de plaats en een voorkeursadres (optioneel) aangeven waar u graag wilt dat het gesprek plaatsvindt.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd.

Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Judith

“Voel je goed op het werk!”

R

Deskundige professionals

Ons team bestaat uitsluitend uit gediplomeerde psychologen en coaches.

R

Heldere communicatie en service

U kunt rekenen op toegankelijke no-nonsense informatie over coaching. Op de website en in contact met onze professionals.

R

Lean en modern

Door gebruik te maken van online tools kunnen we continu overhead elimineren en kunt u rekenen op een goede prijskwaliteitsverhouding voor uw coachtraject.

R

Resultaatgericht

Met uw persoonlijke wensen als uitgangspunt begeleiden wij u of uw medewerker naar concrete, meetbare veranderingen en resultaten.

R

Energieke voorloper

GORTcoaching is een opvallende en energieke voorloper onder de coachbureaus. Wij groeien, omdat we er voor zorgen dat ú kunt groeien.

Aanvraagformulier Gratis Oriëntatiegesprek

Nadat u het formulier heeft ingevuld, krijgt u direct per e-mail een bevestiging doorgestuurd. Let op: Wacht niet te lang met boeken als u graag aan de slag wilt met deze coach. De agenda kan snel vollopen.

Locaties coach Judith

Barendrecht - Bijdorp-Oost 5

Coachlocatie:
‘In een rustige omgeving met uitzicht op de Plas van Poot bevindt zich deze ruimte die goed bereikbaar is via de A12. De bushaltes liggen bijna voor de deur. ’

Bijdorp-oost 5
2992 LA Barendrecht

Parkeergelegenheid: Parkeren is gratis.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Delft - Marshalllaan 2

Praktijk coachlocatie:
‘Zakelijk en fijn deze zeer centraal gelegen locatie.’

 

Marshalllaan 2
2625 GZ Delft

Parkeergelegenheid: Goed bereikbaar via A13, A4 en tram 1 uit Den Haag. Gratis parkeren op eigen terrein, met oplaadpunt.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

 

Den Haag - Raamweg 4

Coachlocatie:
‘In het statige pand aan de Raamweg 4 is het goed vertoeven. Haagse grandeur zogezegd!’

Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Parkeergelegenheid: Goed bereikbaar vanaf de A12. Betaald parkeren aan de Raamweg, aan de Wassenaarseweg, of in de woonbuurt tussen de Raamweg en de Wassenaarseweg in. Tram 9 richting Scheveningen stopt voor de deur. Vanaf Den Haag Centraal is het 20 minuten lopen naar de Raamweg. Fietsenstalling aan de achterkant van het pand.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Poortugaal - Hofhoek 9

Coachlocatie: ‘De ruimtes van Het Coachhuis Poortugaal bevinden zich in het pand van Meetz!’

Hofhoek 9
3176 PD Poortugaal

Parkeergelegenheid: Als je met de auto komt kun je gratis parkeren. » Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Rijswijk - Laan van Zuidhoorn 60

coachlocatie:
‘Fijne, rustige, zeer centraal gelegen locatie in het Q-Building direct aan te rijden via A13, A4, A12 en tram 15 of tram 1 uit Den Haag, bus 30 Veolia.’

Laan van Zuidhoorn 60
2289 DE Rijswijk

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur, als daar geen plaats is met blauwe kaart aan de straat, als daar geen plaats is in naastgelegen P+R. Oplaadpunten bij nr 40 en nr 80.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Rotterdam - Wijnhaven 36

Coachlocatie:
‘Deze superleuke, hippe en zeer centrale locatie bevindt zich in het centrum van Rotterdam op loopafstand van Metrostation Beurs en treinstation Blaak. Heerlijke broodjes en koffie verkrijgbaar als je nog moet lunchen. ’

Wijnhaven 36
3011WS Rotterdam

Parkeergelegenheid: Door bouwwerkzaamheden niet altijd even makkelijk te bereiken met de auto. Om de hoek parkeren in de kelder van de Red Apple, Wijnbrugstraat 22 of, als je geluk hebt, aan de Wijnhaven.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Vlaardingen - Koningin Wilhelminahaven ZZ 2A

Coachlocatie:
‘Aan de haven van Vlaardingen ligt de Kroepoekfabriek, een prachtig oud pand wat bruist van de creativiteit en muzikaliteit. De coachkamer kijkt uit op de Nieuwe Waterweg, daar valt altijd wat te zien!. ’

Koningin Wilhelminahaven Zuidzijde 2a
3134 KG Vlaardingen

Parkeergelegenheid: Parkeren kan gratis voor de deur.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

JudithCoachlocaties Judith

 

In de tabbladen kunt u meer informatie vinden over de coachlocaties.

Plan een gratis oriëntatiegesprek met Judith via het bovenstaande formulier!

Coachlocatie: ‘In een rustige omgeving met uitzicht op de Plas van Poot bevindt zich deze ruimte die goed bereikbaar is via de A12. De bushaltes liggen bijna voor de deur. ’

Bijdorp-oost 5
2992 LA Barendrecht

Parkeergelegenheid: Parkeren is gratis.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Praktijk coachlocatie: ‘Zakelijk en fijn deze zeer centraal gelegen locatie.’

 

Marshalllaan 2
2625 GZ Delft

Parkeergelegenheid: Goed bereikbaar via A13, A4 en tram 1 uit Den Haag. Gratis parkeren op eigen terrein, met oplaadpunt.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Coachlocatie: ‘In het statige pand aan de Raamweg 4 is het goed vertoeven. Haagse grandeur zogezegd!’

Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Parkeergelegenheid: Goed bereikbaar vanaf de A12. Betaald parkeren aan de Raamweg, aan de Wassenaarseweg, of in de woonbuurt tussen de Raamweg en de Wassenaarseweg in.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Coachlocatie: ‘De ruimtes van Het Coachhuis Poortugaal bevinden zich in het pand van Meetz!’

Hofhoek 9
3176 PD Poortugaal

Parkeergelegenheid: Als je met de auto komt kun je gratis parkeren. » Streetview  » Plan hier uw route via google maps

 

Thuis Coachlocatie: ‘Fijne, rustige, zeer centraal gelegen locatie in het Q-Building direct aan te rijden via A13, A4, A12 en tram 15 of tram 1 uit Den Haag, bus 30 Veolia.’

Laan van Zuidhoorn 60
2289 DE Rijswijk

Parkeergelegenheid: Gratis parkeren voor de deur, als daar geen plaats is met blauwe kaart aan de straat, als daar geen plaats is in naastgelegen P+R. Oplaadpunten bij nr 40 en nr 80.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Coachlocatie: ‘Deze superleuke, hippe en zeer centrale locatie bevindt zich in het centrum van Rotterdam op loopafstand van Metrostation Beurs en treinstation Blaak. Heerlijke broodjes en koffie verkrijgbaar als je nog moet lunchen.’

Wijnhaven 36
3011WS Rotterdam

Parkeergelegenheid: Om de hoek parkeren in de kelder van de Red Apple, Wijnbrugstraat 22 of, als je geluk hebt, aan de Wijnhaven.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps

Coachlocatie:
‘Aan de haven van Vlaardingen ligt de Kroepoekfabriek, een prachtig oud pand wat bruist van de creativiteit en muzikaliteit. De coachkamer kijkt uit op de Nieuwe Waterweg, daar valt altijd wat te zien!. ’

Koningin Wilhelminahaven Zuidzijde 2a
3134 KG Vlaardingen

Parkeergelegenheid: Parkeren kan gratis voor de deur.
» Streetview  » Plan hier uw route via google maps